Medarbejder

Helle Poursorkhi

Virksomhedsejer og bogholder

 

Lidt om mig

 

Mit navn er Helle. Jeg er mor til Jasmin på 3år og er gift med Majid. Vi bor i Frederikssund. Jeg er født og opvokset i Høje Tåstrup og Taastrup. Det man også kalder for vestegnen.  Jeg har HF-enkelfag med i baghånden. Samt en HG (kontorudannelse med speciale i administration). Regeringen valgte, at ændre min uddannelse, så den nu hedder EUX. Jeg blev færdig uddannet i 2016. hvor jeg blev fastansat i forlængelse af min elevtid. Jeg valgte, at starte en virksomhed for, at få lidt mere indkomst, da mine timer blev færre. Desværre valgte min tidligere arbejdsgiver, at nedlægge min stilling. men beholde mig som bogholder.

 Så jeg er gået fra deltidsbogholder til fuldtidsbogholder på få måneder. 

 

Jeg har tidligere været selstændig med et rengøringsfirma, men da kroppen ikke kan holde til dette i længere tid, valgte jeg at omlægge mit liv og tage en uddannelse, hvor meste af min tid foregår siddende eller stille stående. Jeg har altid haft drømmen om et kontor arbejde, hvor jeg hjalp andre. Og det må jeg sige. Det gør jeg nu. Drømmen er blevet til virkelighed, dette ønsker jeg også for mine kunder. Derfor er jeg prøver jeg, at hjælpe mine kunder med den bedste service og råd jeg kan give. Og har jeg ikke svaret har jeg et stort netværk med masser af sparringspartnere som kan hjælpe mig. 

 

 

Nu er min næste drøm, at hjælpe endnu flere virksomheder og privatepersoner, så Jasmins Bogholderi kan udvide til flere medarbejdere. 

 

 

 

Jasmins Bogholderi -  Ny Østergade 5A, lok. 4 - 3600 Frederikssund -  Cvr 31932602

Alle rettigheder forbeholdes.

Denne hjemmside er hosted af one,com http://one.me/daaldftq

 

Med forbehold for ændringer og fejl.